Jordan 1 low blue black and white

Inclusief belasting. Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.


Maat

Aantal


Je ontvangt je bestelling binnen 14 dagen (Alle bestelde sneakers worden door ons team grondig onderzocht op authenticatie)


De Air Jordan 1 Low Black University Blue White (W) is nu verkrijgbaar bij Kzbkicks! 

Product Code: DC0774-041

- 100% authentiek en gloednieuw.
- Maat niet op voorraad? Geen zorgen! Vul het ‘aanvraag’ formulier in op onze site, en wij regelen ze in jou maat!
- Jordans vallen naar maat.


Bought4you sneakers  is opgericht met het doel om sneakerlovers zekerheid, veiligheid en gemak te bieden tijdens het aankoopproces van exclusieve sneakers. B4ysneakers is een sneakerwebshop waar je zorgeloos de mooiste exclusieve sneakers kunt scoren. Ontdek onze collectie Air Jordan Mid, Yeezy, Jordan 1 low, Mid, High en Nike Dunks. Waaronder Nike Dunk low en Nike Dunk High. We hebben een assortiment met verschillende modellen en kleuren. Heb je vragen, bijvoorbeeld over hoe schoenen vallen, aarzal niet om een berichtje te sturen!

Wij hebben vele jaren ervaring in de sneakermarkt en zijn gepassioneerd in het overtreffen van uw verwachtingen.

Al onze producten zijn 100% authentiek, wij promoten of verkopen geen namaak-, replica- of namaakproducten.

Door de hype rondom de Nike Dunk is Nike helemaal los gegaan op alle lage modellen die passen bij het model. Zo kunnen ze uiteraard niet de Air Jordan Low 1 niet vergeten. Het model is de afgelopen dagen verschenen in een aantal nieuwe colorways, waaronder deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’.

Het model, wat de lage variant is van het originele Air Jordan 1 High model, is een variatie op zijn voorgangers. Zo zien we een aantal leuke details die we alleen op deze lage variant zien. Zo is de bekende ‘Nike Air’ patch op de tongue vervangen voor een Jumpman logo van Michael Jordan. Ook zien we op de heel een toevoeging die normaal op de zijkant van de sneaker staat, namelijk het ‘Wingman’ logo. Deze is geborduurd in dezelfde blauwe kleur als die van het heelpaneel.

De details van de Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’

Deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ is gemaakt van drie basiskleuren, namelijk blauw, zwart en wit. De blauwe kleur van de sneaker is wat meer UNC blauwachtig. Deze kleur speelt de overhand in deze colorway gezien zijn felheid. Een opvallend detail is dat er een geperforeerd suède materiaal voor de heel is gebruikt, dit is iets wat we niet altijd zien op de Air Jordan 1 Low. Dit loopt ook door tot de lining onder de enkel.

De rest van de sneaker is gemaakt van glad leer en is uitgevoerd in het zwart en wit. Onder het bovenwerk van deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ zien we een witte midsole met hieronder een knalblauwe UNC outsole.

Er is momenteel nog geen release bekend van deze Air Jordan 1 Low ‘Blue/White/Black’ maar we verwachten hem eerder snel dan laat. Gezien de vele Jordan 1 Low releases kan het zomaar gebeuren dat ze allemaal tegelijk uitkomen. Houdt daarom altijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws.

Jordan 1 low blue black and white
Jordan 1 low blue black and white
Jordan 1 low blue black and white
Jordan 1 low blue black and white

Onder de loep Air Jordan 1 Low

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan 1 Low.

Decennia geleden begonnen als lage basketbalsneakers, maar in de loop van de tijd uitgegroeid tot toonaangevende lifestylesneakers. De Air Jordan 1 Low sneakers, want daar heeft de Sneakerbaron het over, spreken elke sneakerliefhebber nog steeds aan en horen thuis in elke sneakercollectie. De Air Jordan 1 Low sneakers vormen samen met de Air Jordan 1 Mid sneakers en de Air Jordan 1 High sneakers, de familie waarmee het allemaal begon, de Air Jordan 1 familie.

De Jordan 1 Low's hebben een stijlvol upper en een fraaie retrolook. Het upper is gemaakt van soepel leer dat zijn steentje bijdraagt aan de uitstekende pasvorm van de schoen. Het vetersysteem telt zeven veteroogjes en laat je zelf de voor jou ideale fit bepalen. De perforaties op de neus van de schoen verzorgen de ventilatie en voorkomen klamme, warme voeten. Net als de Air Jordan Max Aura sneakers hebben deze sneakers een gewatteerde schacht. Het ergonomische voetbed is comfortabele en speelt een bescheiden rol in de demping. Want natuurlijk wordt de demping verzorgd door een dikke Air-unit die verwerkt is in de tussenzool. Vanzelfsprekend is de demping responsief, net als bij de Air Jordan 32 sneakers. De versterkte hiel biedt uitstekende stabiliteit, zonder dat daarbij ingeleverd wordt aan flexibiliteit. Het geprofileerde loopvalk op de rubberen buitenzool verzorgt de zeer goede grip en wendbaarheid van de schoen. De Air Jordan 1 Low sneakers zijn echte collector items, maar gelukkig weet de Sneakerbaron de adresjes waar jij deze iconische sneaker nog kunt scoren.

What are the Jordan 1 Black and White called?

The Air Jordan 1 “Black White” is a black and white high-top version of Michael Jordan's first signature shoe. It originally released in 1985, followed by 2008, and 2014.

What are the Blue Jordan 1 called?

Air Jordan 1 'University Blue' Release Date.

What are the OG colorways of Jordan 1 Low?

Today in this article we list the 15 original Jordan 1 colorways for your convenience..
Nike Air Jordan 1 Black/Red ('Bred'/ 'Banned') ... .
Nike Air Jordan 1 White/Black-Red ('Chicago') ... .
Nike Air Jordan 1 White/Black/Red ('Black Toe') ... .
Nike Air Jordan 1 Black/Royal Blue ('Royal') ... .
Nike Air Jordan 1 Black/Grey ('Shadow').