Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

[{"displayPrice":"$39.99","priceAmount":39.99,"currencySymbol":"$","integerValue":"39","decimalSeparator":".","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":false,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"m4C8cuiPOvbRZ%2FUF%2B8mKxNX441AruWlK5tTjRHcp7R%2FnBlUC9lj%2F2siYwyIHqzyQmwC%2B9Iic26Ors5SlHVbflqgaXlUyGgMONsbxOHh2Ier87rKpxT%2F7k1ZnrFB5cN43CEifc01SYFUdIKcw2EDV6mTGPR5ObvW5CUok548M%2BE0cGwMeHqUt1w%3D%3D","locale":"en-US","buyingOptionType":"NEW"}]

$$39.99 () Includes selected options. Includes initial monthly payment and selected options. Details

Initial payment breakdown

Shipping cost, delivery date, and order total (including tax) shown at checkout.

Enhancements you chose aren't available for this seller. Details

To add the following enhancements to your purchase, choose a different seller.

%cardName%

${cardName} not available for the seller you chose

${cardName} unavailable for quantities greater than ${maxQuantity}.

Dit is de standaard editie van Call of Duty: Modern Warfare voor de Xbox One.

Bereid je voor op de terugkeer van Modern Warfare®!

Kruip in de huid van dodelijke Tier One-operators in een bloedstollend verhaal dat de internationale machtsverhoudingen zal doen kantelen. Nog nooit stond er zo veel op het spel! Infinity Ward, de studio waarmee het allemaal begon, neemt je in Call of Duty: Modern Warfare® mee op een ongelooflijk rauw, keihard en provocerend avontuur dat op intense wijze laat zien hoe de moderne oorlogsvoering verandert. De van de eerste tot de laatste pixel opnieuw ontwikkelde game is een epische nieuwe versie van de iconische Modern Warfare-serie.

De dramatische gebeurtenissen van het snoeiharde singleplayerverhaal van Call of Duty: Modern Warfare zijn grensverleggend en taboedoorbrekend op een manier die we gewend zijn van Modern Warfare. Stort je op adembenemende geheime operaties met internationale commando's en reis af naar beroemde Europese steden en brandhaarden in het Midden-Oosten.

Maar daar eindigt het verhaal niet.
In Call of Duty: Modern Warfare kom je in een meeslepend verhaal terecht dat de hele game omvat. In de klassieke multiplayer ga je los op het ultieme online speelterrein, maar je kunt ook samenwerken in een team om eliteoperaties uit te voeren voor elk niveau.

Campaign
Kruip in de huid van dodelijke Tier One-operators in een bloedstollend, snoeihard singleplayerverhaal vol dramatische gebeurtenissen, dat de internationale machtsverhoudingen zal doen kantelen. Nog nooit stond er zo veel op het spel!

Multiplayer
Wees getuige van de meest meeslepende multiplayer van Call of Duty tot nu toe. In de ultieme online playground levert Call of Duty: Modern Warfare de meest revolutionaire Multiplayer tot nu toe. Met de beste down-the-barrel-gameplay in zijn klasse en de meeste wapenkeuzes in de geschiedenis van Call of Duty, brengt Modern Warfare een ongekende intensiteit en authenticiteit naar een vertrouwde maar een verfrissende beleving.

Special Ops
De volgende evolutie in Special Ops. Ga verder waar de single player campagne eindigt. Speel samen met je squad om de toegang van een wereldwijde terreurorganisatie tot wapens, fondsen, inlichtingen en hardware te verbreken. Een compleet nieuwe ervaring met uitgebreide 4 speler co-op missies die het overkoepelende verhaal van Modern Warfare verder brengen.

Special Ops Survival Mode
Special Ops Survival is een extra horde-modus (niet gerelateerd aan de Special Ops Operations en Missions). Dit is een exclusieve, extra co-op modus voor PlayStation 4 Call of Duty: Modern Warfare-spelers waarin jij en maximaal drie van je vrienden het opnemen tegen vijandelijke troepen in intense co-op gevechten op een van de drie multiplayer-maps. In de Special Ops Survival Mode vecht je tegen golven van steeds moeilijker en vastberaden strijders in verschillende omstandigheden. Special Ops Survival Mode is exclusief voor PlayStation 4 tot 1 oktober 2020.

© 2019 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY en MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Alle overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de betreffende eigenaren.

Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

  • Videogames kunnen alleen geretourneerd worden als de originele verzegeling niet verbroken is.

Productbeschrijving

Call of Duty: Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty: Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten!

Call of Duty: Modern Warfare 3 laat je vechten in meer dan elf wereldsteden waaronder New York, Parijs en London. Het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare 3 gaat verder waar deel twee ophield. De Amerikanen vechten tegen de Russen waarbij je in de huid kruipt van nieuwe en oude personages. De campagne bevat vijftien missies variërend van een Russische aanval op Manhattan tot een verhit gevecht in Dubai!

De multiplayer modus van Call of Duty: Modern Warfare 3 bevat wederom een breed scala aan verschillende competitieve en coöperatieve spelmodi. De Spec Ops modus, waarin gamers samenwerken om bepaalde doelstellingen te halen, keert terug in twee variaties 'Survival' en 'Mission'. In de Survival modus moet je golven van vijanden verslaan, terwijl je in de Mission modus verschillende doelstellingen moet zien te behalen. Daarnaast biedt de competitieve multiplayer modus natuurlijk weer uren speelplezier met nieuwe wapens, rangen en perks!

Optioneel kunnen spelers een abonnement nemen op Call of Duty: Elite. Deze dienst biedt onder meer functies voor clans, en een gigantische hoeveelheid nauwkeurige en zeer specifieke data over jouw speelstijl en die van andere gamers.

Beleef de ultieme shootersensatie van het jaar met Call of Duty: Modern Warfare 3!

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Waar ben je naar op zoek?

Wij vonden geen specificaties voor jouw zoekopdracht '{SEARCH}'.

Productinformatie

Merk

Activision

Game platform

Xbox 360

Games Genre

Shooter

Type indicator

Standard edition

Type drager

Dvd-rom

Oorspronkelijke releasedatum

08 november 2011

Doelgroep

Target type gamer

Fanatieke gamer

Minimumleeftijd rating

18

Reden leeftijd rating

Geweld

Spelopties

Type online abonnement vereist

Geen abonnement vereist

Online option games

Ja

Online co-op

Ja

Aantal spelers online

18

Aantal spelers offline

2

Technische specificaties

Regio games

PAL

Systeemeisen

Microsoft Xbox 360 console + controller(s). Werkt niet op een Xbox of Xbox One!

Levering

Type opbergcase

Amaray

Overige kenmerken

4K-gaming ondersteuning

Nee

Fabrieksgarantie termijn 3 maanden

Gewicht

100 g

Gewonnen prijzen

Geen

Speltype

First Person

Talen container

en

Talen product

en

Verpakking breedte

136 mm

Verpakking hoogte

14 mm

Verpakking lengte

193 mm

Verpakkingsinhoud DS spel

Virtual Reality mogelijkheden

Niet geschikt voor VR

EAN

EAN

5030917136375 | 5030917096853

Toon meer Toon minder

Hoe controleren en plaatsen wij reviews? Hoe controleren en plaatsen wij reviews?

Negatief, positief, neutraal: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of ’ie voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. We controleren ook of ’ie is geschreven door iemand die het artikel heeft gekocht via bol.com en zetten dit er dan bij. De controles gebeuren automatisch, al kijken er soms mensen mee. Bol.com betaalt niet voor reviews. Als een reviewer door een andere partij is vergoed, staat dit in de review zelf.

Gemiddelde van 92 reviews

3,9

Hoe controleren en plaatsen wij reviews? Hoe controleren en plaatsen wij reviews?

Negatief, positief, neutraal: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of ’ie voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. We controleren ook of ’ie is geschreven door iemand die het artikel heeft gekocht via bol.com en zetten dit er dan bij. De controles gebeuren automatisch, al kijken er soms mensen mee. Bol.com betaalt niet voor reviews. Als een reviewer door een andere partij is vergoed, staat dit in de review zelf.

42

28

6

7

9

    • Je raakt niet uitgespeeld
    • Fraaie graphics

    Modern warfare 3 een titel die hoge verwachtingen oproept.

    Een aantal zaken zijn bekend. Er zal een story mode komen met 15 missies, waarbij je iedere keer een ander personage zult mogen sturen.

    Daarnaast komen ook de special ops terug en wel in 2 vormen. De eerste vorm zal veel gaan lijken op die zoals we hem al kennen vanuit deel 2 uit deze serie, eentje die je samen met je maten co-op (of alleen) kunt spelen om alle sterren (?) te halen met behulp van de juiste techniek. De andere vorm zal waarschijnlijk zombies betreffen, welke je in hordes moet verslaan.

    De grootste verwachtingen worden bij mij echter toch gewekt door de waarschijnlijk gruwelijke multiplayer! Tot nu toe is er mijns inziens geen een spel geweest, wat je zo'n sterke spelbeleving (lees scheldbuien en stress) kan beleven als dat modern warfare 2 dat gedaan heeft. Het spijtige is echter dat er juist over die mode nog zeer weinig bekend is.

    Ik wacht in ieder geval geduldig af op een spel wat me waarschijnlijk weer een jaar lang zal boeien! Ik ben in ieder geval blij verrast te horen dat de specials ops weer helemaal terug zijn!

    PS. Jammer dat er een aantal zeer belangrijke kopstukken uit het team van ontwikkelaars is gestapt dat aan de ontwikkeling van modern warfare 2 heeft gestaan. Hopen dat we hierdoor geen teleurstellende game-ervaring gaan krijgen zoals we dat bij black ops in mijn ogen wel gehad hebben!

    • ze zijn allebij geweldige games

    Iedereen wil dat we tegen elkaar vechten dat battlefield beter is of dat modern warfare beter is.
    je kan het nog niet zo goed weten. er is niet eens veel bekend over die twee nieuwe games.
    zommige mensen zijn fan van modern warfare 2 en denken dat modern warfare 3 beter is dan battlefield 3 en kan je nog niet weten en dat is ook omgekeert zo.

    ze lijken niet eens op elkaar er zijn genoeg verschillen.

    modern warfare 2/3:
    + verslavende multiplayer (leuk)
    + leuke killstreaks
    + goed verhaal bij gameplay
    - geen taktiche verwoesting
    - geen voertuigen alleen bij killsteaks

    battlefield bad company 2/battlefield 3
    + taktiche verwoesting
    + voertuigen
    + goede gameplay
    - geen killsteaks

    zie je er zijn genoeg verschillen tussen modern warfare 2/3 en battlefield 2/3
    de minetjes zijn geen min punten maar verglijk punten.

    ik hoop dat sommige die dit gelezen hebben dat ze wat anders gaan denken

  • Ik heb de game keurig ontvangen op de releasedatum. Wat een topspel zeg, COD bewijst maar weer eens waarom het wereldwijd gezien word als de beste shooter. Battlefield 3 kan je weer in de kast leggen, van COD heb je wekenlang plezier.

    Een minpuntje is alleen dat ik de beloofde dubbele XP en COD Classic niet meegeleverd heb gekregen, en daar zelf weer achteraan moet gaan.

  • Net het spel binnen gekregen,helaas geen COD classic code en géén dubbele xp punten-code erbij gekregen......

    • killstreaks
    • man op man gevechten.

    • noobtubers
    • campers
    • waarschijnlijk quickscope

    ik ben blij dat mw3 weer terug gaat naar het mp van cod4 ik vond die namelijk beter als mw2. En alle mensen die BF3 met mw3 vergelijken zijn niet echt slim. het zijn 2 totaal verschillende soorten shooters. de een is meer man op man, de ander gaat het om tactiek. Ik heb BF3 en ja het is een goede game, maar je kan ze gewoon niet vergelijken.

    mvg,

    killian

  • Top Spel! !!!! Echt VET !!!!!!
    Moet je in huis hebben als je een echte liefhebber bent van schietgames!!!
    en de XBOX 360!!!!!

Alleen tweedehands

Goed
Complete (CIB)

Op voorraad

Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Call Of Duty: Modern Warfare 3

7,95 verkoop door: Magix Buttons

  • Bestellen en betalen via bol.com

Vaak samen gekocht

  • Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

  • Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

  • Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

  • Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

  • Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

  • Call of duty modern warfare 3 xbox one digital download

Can you buy MW3 on Xbox One?

The addition of Modern Warfare 3 to the Xbox One backwards compatibility list means all of the Modern Warfare games apart from Modern Warfare 2 are available to play on Xbox One.

Can Xbox One play MW3 discs?

Microsoft has announced that Call of Duty: Modern Warfare 3 is now backwards compatible on Xbox One, allowing fans to play the title again on Xbox One. For those that already own either a disc version or digital version of Call of Duty: Modern Warfare 3 on Xbox 360, you can now play Modern Warfare 3 on Xbox One.

Is COD MW 3 offline?

This game is OFFLINE Only (Single Player ONLY). Check the system requirements of this game on Google. If in case, there is a problem support will be given through Teamviewer software or by Call/Message.