Browning s&g electronic lock retrofit kit

Browning Black Magic S-Line Combi Bag - 40x20x23

L 40cm x B 20cm x H 23cm

Browning’s Black Magic naam staat voor duurzaamheid, en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit vindt je ook terug in de Black Magic S-Line range tassen en foudralen. Topkwaliteit materiaal, ritsen en onderdelen, in een praktisch en doordacht ontwerp.

De S-Line Combi Bag is een nieuw concept. De tas kan opgedeeld worden in twee delen, het eerste compartiment is volledig gevoerd en geïsoleerd voor witvis aas en voer, het andere deel is conventioneel gevoerd voor andere items beide compartimenten kunnen met een flap met rits afgesloten worden. Black Magic genialiteit – twee tassen in één!

Productcode: 8557001

De palen onderscheiden zich met een ongekende lichtheid en snelheid gecombineerd met een ongelooflijke robuustheid die gemakkelijk bestand is tegen zelfs monsters. Met deze unieke alliantie van eenvoudige bediening en kracht, zullen de DL-palen zeker de verbeelding van karperhengelvissers vastleggen, evenals alle vissers die op zoek zijn naar een unieke paal voor elke denkbare situatie op het water.

Dl staat voor dubbele lengte. Om rekening te houden met de maximaal toegestane volledige lengtes op veel carpodromes of commercials, zijn alle hengels in de serie zo ontworpen dat ze precies en precies kunnen worden gevist. Deze lengtes worden bereikt met een mini-extensie die, dankzij een innovatief, lichtgewicht carboncomposiet, niet langer een negatief effect heeft op de actie van de paal. Een ander geesteskind van de innovators van Browning is de verkorte 13 M Butt-sectie. Omdat de hengel al erg lang is vanwege de nieuwe topkits, is een kort uiteinde voldoende om precies 13 M te bereiken. De 2ex S Match Carp Dl is bedoeld voor vissers die regelmatig grote vissen willen achtervolgen zonder de bank te breken. De nieuwe topkit is uitgerust met een duobus in de punt en zij-inzetstukken aan het einde van de kit.

Belangrijkste kenmerken:

Met de talrijke setconfiguraties en upgradekits kunt u in elke situatie eenvoudig uw eigen aangepaste set-up creëren.
Compacte transportafmetingen.

Alle vis- en zeilsport producten uit de Pole categorie hebben een hoge fabrieksgarantie en hebben oog voor de kleinste details. Bij waveinn kunt u de volledige catalogus vinden van Hengels producten van Browning. De prijs van Browning 2eX-S Match Carp DL Pole Hengel is 698.99 €, met de laagste prijs garantie, veilig betalen en een efficiënte verzending service!

Product beschrijving Browning Black Magic S-Line Box

De Black Magic® S Line zitkist volgt de Black Magic®-traditie van het leveren van goede kwaliteit en excellentie en waarde. Deze stevige box is erg licht van gewicht, maar heeft veel opbergruimte, waaronder een zijlade over de volle breedte, twee laden die aan de voorkant kunnen openen, plus een diep bodemvak dat groot genoeg is voor haspels enz. De dik gewatteerde zitting kan in hoogte worden versteld en , voor totaal comfort, inclusief een gewatteerde rugleuning die kan worden neergeklapt tijdens het dragen. De sterke poten hebben modderpoten
En hebben een standaardmaat van 25 mm, daarom compatibel met een breed scala aan standaard hulpstukken. Een comfortabele, stabiele en sterke zitkist die bij veel vissers past.

Als u geïnteresseerd bent in Browning Black Magic S-Line Box, weet dan dat het in voorraad is en voor de beste prijs beschikbaar. Visuitrusting producten van het merk Browning hebben de hoogste fabrieksgarantie. Browning ontwerpt exclusieve vis- en zeilsport producten die zijn afgestemd op de behoeften van klanten. Dus neem een kijkje naar de aanbiedingen en koop uw Browning Black Magic S-Line Box vandaag nog!

Functies Browning Black Magic S-Line Box

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs

Schrijf een recensie over dit product

Tradeinn Retail Services zal als verantwoordelijke voor de verwerking uw gegevens verwerken om aan uw vraag of verzoek te beantwoorden. U kunt uw gegevens inzien, corrigeren en wissen, alsook andere rechten uitoefenen door de aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming in ons Privacy Policy te raadplegen.

What gun did John Browning carry?

Browning's most successful designs include the M1911 pistol, the water-cooled M1917, the air-cooled M1919, and heavy M2 machine guns, the M1918 Browning Automatic Rifle, and the Browning Auto-5 – the first semi-automatic shotgun. ... John Browning..

Are Browning rifles good?

Browning is known for their excellent build quality, and a bit of a tendency to add gadgets on their rifles. The A-bolt, with its weird hinged magazine and BOSS tuning thing was a bit gimmicky. With the X-bolt, they've happily done away with the gimmicks and replaced them with some seriously high quality hardware.

Are Browning shotguns any good?

Browning guns are known for their quality, and the A5 is a well-made shotgun.

Does Browning still exist?

Browning is currently a wholly owned subsidiary of FN Herstal. Browning Arms Company is best known for the A-Bolt and X-Bolt bolt-action rifles, the BAR semi-automatic rifle, the BPR pump-action rifle, the BPS pump-action shotgun, the Auto-5 semi-automatic shotgun, and the Hi-Power pistol.