Luke combs if i wasnt doing this lyrics

When I heard this Luke Combs song, the lyrics really struck me as poignant. They represent what it means to be an...

Posted by Lukas Nelson & Promise of the Real on Friday, December 31, 2021

Someone asked me once in an interview

What was growing up like, where'd you go to school? And what would you do if you weren't doin' this? I'd be drivin' my first car, an old worn-out Dodge Tryin' to make rent with a dead end job, just makin' due With tips in a jar, my guitar and an old barstool I'd have a Friday night crowd in the palm of my hand Cup of brown liquor, couple buddies in a band Singin' them same damn songs like I am now I'd be feelin' on fire on a hardwood stage Bright lights like lightning runnin' through my veins At the Grand Ole Opry or a show in some no-name town I'd still be doin' this if I wasn't doin' this I'd still be the same guy they knew back in the day Who was burnin' CDs just to give away Payin' his dues if I wasn't doin' this Five deep in a van, head full of steam Hot on the heels of my neon dreams maybe comin' true Livin' this life just like I was born to do I'd have a Friday night crowd in the palm of my hand Cup of brown liquor, couple buddies in a band Singin' them same damn songs like I am now I'd be feelin' on fire on a hardwood stage Bright lights like lightning runnin' through my veins At the Grand Ole Opry or a show in some no-name town I'd still be doin' this if I wasn't doin' this It ain't about the fame It ain't about the fortune It ain't about the name It ain't about the glory I guess I'm sayin' it's always been about Having a Friday night crowd in the palm of my hand Cup of brown liquor, couple buddies in a band Singin' them same damn songs like I am now I'd be feelin' on fire on a hardwood stage Bright lights like lightning runnin' through my veins At the Grand Ole Opry or a show in some no-name town I'd still be doin' this if I wasn't doin' this Someone asked me once in an interview What was growing up like, where'd you go to school? And what would you do if you weren't doin' this?

The Web's Largest Resource for

Music, Songs & Lyrics


A Member Of The STANDS4 Network

Our awesome collection of

»

Quiz

Are you a music master?

»
The song, "Donna" by Ritchie Valens, was written as a tribute to...


Someone asked me once in an interview
What was growing up like?
Where'd you go to school?
And what would you do if you weren't doin' this?
I'd be drivin' my first car, an old worn-out Dodge
Tryin' to make rent with a dead-end job, just makin' due
With tips in a jar, my guitar, and an old barstool

[Chorus]
I’d have a Friday night crowd in the palm of my hand
Cup of brown liquor, couple buddies in a band
Singin’ them same damn songs like I am now
I’d be feelin’ on fire on a hardwood stage

sanarsın ki dandik bir kulübede oturuyorlar. evin dışında motor çeteleri, ellerinde içki şişeleri hunharca gülerek dört dönüyorlar. ve fahrettin bey evde olursa, "gidin defolun rahat bırakın bizi!" filan diye bağıracak camdan!

buket hanım isterseniz siz ona gidin, orası emin olun daha güvenlidir..

  • gençlerin anlayacağı dilde yazmaya çalışacağım.

    dedem, babamı ağaca bağlayıp, kemerle dövermiş.
    babam bunu bize yapmadı. (ama 360 derece döne döne temiz dayağını yemişliğim vardır. her aklıma geldiğinde yeşilçam figüranlarına benzetirim kendimi. slow motion dönerek yere düşüyordum.)
    evet, babam bizi ağaca bağlayıp dövmedi, çünkü kişisel işletim sistemi bunun yanlış olduğunu anlamış ancak dayağın kötü olduğunu anlayacak kadar güncelleme almamıştı.

    babamlar yemek yerken, tabağa et sayılı konurmuş. mesela 2 şiş kebap yapılırsa, adam başı bir tike... babam bunu da bize yapmadı. bol bol verdi ama her yediğimiz yemek için, "beleş ekmek var yer misin?" dedi. yine aynı mesele, işletim sistemi aç yatmanın kötü olmasını anlamış ancak boğaza dizmenin yanlış olduğunu anlamamıştı.

    doğuda çok çocuklu ailelere horanta denir. birey değil, aile değil, insan değil... horanta... kelimenin sertliğine dikkat lütfen. zorunlu ihtiyaçların karşılanması yeterli bir ahır ismi gibi... bu yüzden özel ihtiyaçların için para, aile içinde paylaşılan bir şey değil, şahsen kazanılması gereken, özgürlük anahtarı bir şeymiş. babam da genç yaşta çok çalışmış, çok çalışmış, çok çalışmış. öyle bokunu çıkarmış ki, saat 09:00-21:00 arası bir iş yapmış, 21:00 - 02:00 arası ek iş... geceli gündüzlü çalışmak özgürlük getirmiyor. peki ne getiriyor?
    sinir,
    hakkının yenildiği hissi,
    dünyanın ağzına sıçma arzusu.

    babamın işletim sistemi bu tempoya 15 yıl kadar dayanmış. sonra?

    işte tam burası, bu başlığın tanımına geliyor. eğer, ortadoğu bataklığında ve cahilce büyüdüysen, eğer ninen, dedene göre, nazım'ın dediği gibi, öküzden sonra değerli geliyorsa, eğer lokman sayılırsa, çok genç yaşta insani şartların çok üzerinde çalışırsan çöküyorsun. bu çökme(fiziki değişimleri kapsadığı kadar) karakteri, aile değerlerini, sevginin önemini de kapsıyor.

    çöküyorsun! su veren itfaiye'ye, işine yaramayan papazın kilisesine, gogen'e sana ve bana... her şeye çöküyorsun.

    ben babama kızgın değilim ama benim versiyonum da ona karşı sevgi duymamayı bana öğretti. hayatımda huzurla uyuduğum ilk gece, evlendiğim gündür. gram'ı bile değerli bir şeymiş evdeki huzur. varsa kıymetini bilin dostlar.

  • tıpta adı geçen ve genelde kansızlığın sebep olduğu tuhaf durumdur. çocukken kokusuna dayanamayıp yediğim toprak, yıllarca kış ortasında kalıp kalıp tükettiğim buz ve yaş kemale erdiğinde içimden gelen çimento ve kirecin bana en mükemmel parfüm kokusundan bile dayanılmaz çekici gelen kokusundan sonraki kireç çimentoya bulanma isteği. yani bilsem ki etrafta kimse yok kimse beni görmeyecek, bilmeyecek saatlerce o ortamda kalasım var öyle lanet bi şey bu... şu an bu satırları yazarken bile ağzım sulanıyor. zararını bildiğimden dolayı hiç yediğim yok ama en sonunda gidip bi inşaatta çalışıcam herhalde kan ilaçları da bi yere kadar canım.

  • mugla'dir

    kur'an kursuyla, pub ayni sokakta.
    kimse kimsenin sacina basina orucuna karismaz.
    insanlar cok daha sakin ve oturakli.
    ataturk'u de sever, orucunu da tutar.

    bir izmirli olarak soyleyeyim, kesinlikle izmir degildir.

  • akşama ferhunde hanımlar var. çelik saçlarını sallıyor. bir de kızlar niye tişörtlerini kot pantolonlarının içine koyuyorlar?
    az önce geçen arabada çalan şarkı yayaye coco jumbo muydu? her çocuğun evinde de mario var canım. ayrıca o ekose gömleklerden ben de istiyorum.
    lc waikiki diye bir mağaza var. bayağı kaliteli şeyler satıyor, cıvıl cıvıl, egzotik. oradan alabiliriz.

  • hangi millet lan bu ? siz kimsiniz olm ?

  • malum zihniyet nedir deseler işte tam olarak bu videodakidir.. bu yüzden bu fasistlerden bir an önce kurtulmak gerekiyor..

    tam tersi bir durum olsaydı, malum partinin oyu en az %3 artmisti.. her gün tvde olurdu,şahsım tarafından videolarla yavaş çekimle anlatilirdi.. ama durum bu olunca, normal karşılanacak bu halk tarafından...

  • bir sahne düşünün;

    federer ağlıyor, nadal ağlıyor, en son dayanamadı djokovic de ağlamaya başladı,berrettini bunların arasında zurnanın sol deliği ama o da ağladı.

    döndü world team'e schwartzman ağlıyor.

    biz ağlıyoruz. aslında duygulanmamizin sebebi tam da bu.ömrümüz geçiyor ve biz bu geçişleri, kaybedişleri hayatimizda sürekli olan ve hiç gitmeyeceğini düşündüğümüz şeylerin gittiğine tanık olduğumuzda anlıyoruz.

    tam 24 yıldır orada duran tenisle alakalı alakasız herkesin kulağına ismi çalınan bir insan gitti.

    teletext döneminden ultra hızlı cep telefonlarına kadar her dönemde raket sallayan bir adamdı. biz bu döneme nice sevinçler nice kayıplar nice anılar sıkıştırdık.

    ve onun vedasıyla bu geçen tüm zamanın farkındalığı olanca gerçekliği ile yüzümüze vurdu.

    çok zaman geçmişti ve o zamanların bittiğini roger'in vedasiyla anladık. ıste hepimizin ağlama sebebi budur.

  • son yıllarda türk futbolunun yetiştirdiği en modern sağ bek. geçen sezondaki istatikleri parmak ısırtıyor. 0 gol 0 asist ile sezonu tamamlamış, ondan önceki sezon ise 0 gol 1 asist. umarım es es'deki performasını gs'de de sürdürür.

    What is Luke Combs most famous song?

    “Hurricane” With "Hurricane," Combs hit No. 1 right out of the gate, earned multiple chart records and signaled that there was a big, new voice in Nashville worthy of attention. The song has since been certified three-times platinum, and remains one of Combs' finest performances as both a vocalist and a songwriter.

    What is the meaning of doin this by Luke Combs?

    ABC. Luke Combs is once again nearing the top of the country charts, this time with “Doin' This,” a song that tells his story of doing what he loves for a living. “At the Grand Ole Opry or a show in some no-name town/ I'd still be doin' this if I wasn't doin' this,” he sings in the chorus.

    Who wrote Luke Combs song doing this?

    Luke CombsDoin' This / Lyricistnull

    What are Luke Combs #1 songs?

    Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser..
    1 Hurricane. Combs' first number one was released in 2016. ... .
    2 When It Rains It Pours. ... .
    3 One Number Away. ... .
    4 She Got the Best of Me. ... .
    5 Beautiful Crazy. ... .
    6 Beer Never Broke My Heart. ... .
    7 Even Though I'm Leaving. ... .
    8 Does To Me..